USLUGE

Image
Reklamiranje na društvenim mrežama je za kratak period prešlo put od nepoznanice do neophodnosti. Ozbiljni, funkcionalni i redovno ažurirani profili govore mnogo o Vašem poslu. Odličan su način da kvalitetno i pouzdano informišete potencijalne mušterije o proizvodima i uslugama koje nudite.
Pored toga, nemate geografskih i vremenskih ograničenja s obzirom na to da su društvene mreže dostupne svima, svugdje i uvijek.
Image
Sve ono što Vaš biznis nudi će se u 90% slučajeva prvi put prikazati tržištu kroz fotografije. Za prvi utisak ne postoji popravni ispit, i zato nemojte rizikovati. Uz to, loše fotografije za mnoge znači da Vi i poslujete na sličan način.
DMS pruža usluge profesionalnog fotografisanja objekata, događaja, hrane & pića, kao i fotografisanja iz vazduha i fotografisanja u studiju.
Image
DMS video produkcija je originalan način da se istaknete u odnosu na druge i da se, upotrebom najnovijih metoda i uređaja, prikažete u najboljem svjetlu.
Naš tim je zadužen za kompletan proces produkcije, počev od razrade scenarija, organizovanja mogućih kastinga, preko skautinga lokacija, samog snimanja, sve do završne post-produkcije.
Image
Nudimo mogućnost izrade svih vrsta web-stranica, počev od prezentacionih pa sve do stranica sa složenim sistemima rezervacije i kupovine. Održavanje i osvježavanje sadržaja na stranicama takođe spada u naše usluge. Uz to, naš tim iz IT sektora ima znanja i vještine za kreiranje aplikacija za mobilne uređaje, kako na iOS, tako i na Android platformi. Sadržaji, mogućnosti i složenost aplikacije su ogranićeni samo Vašom maštom i potrebama.
Image
Kreativno, ekspresno i efikasno zadovoljavamo sve Vaše potrebe vezane za grafički dizajn. Bilo da se radi o kreiranju logoa, dizajniranju bilborda, pripremi informatora ili o totalnom brendiranju, sigurni smo da možemo doći do rješenja koje prevazilazi Vaše standarde.
Image
Organizujemo sve vrste korporativnih proslava, konferencija i naučnih okupljanja. Uključeni smo u organizaciju od samog početka, sa ciljem da se na sopstvenom događaju pojavite kao zadovoljan gost.
Image
DMS Tours & Rentals je ćerka-firma DMS Solutions-a specijalizovana za organizaciju tura, transfera i iznajmljivanje vozila. Naša ponuda počinje sa pristupačnim gradskim automobilima, preko komfornijih putničkih vozila i kombija većeg kapaciteta, do luksuznih vozila najviše klase.
Image
Nudimo mogućnost štampe svih vrsta i dimenzija, prilagođavajući se Vašim potrebama. Vizit kartice, jelovnici, vinske karte, flajeri, brošure, informatori, publikacije, brendiranje objekata, vozila i plovila..

Email Newsletters:

 • Adresa: 13.jula 26

  81000, Podgorica

  Montenegro
 • Phone: +382 69 225 333
                +382 69 865 065
 • WE ASPIRE TO MAKE A DIFFERENCE

  DIFFERENT MARKETING STRATEGY
 • Email: info@dmssolutions.me